TKH

Bloggen om min träning

Träning

Passerat 400 timmar

I och med dagens pass har jag passerat 400 h motion/träning för i år. Dagens pass innebar 20 minuter styrka/balans i form av bland annat  knäböj på balansplatta och plankan. Detta följdes upp med 45 minuter på trainer och lite teknikträning och blandade intervaller.

Två hinkar, en på vardera sida fick agera stöd åt fötterna när rundtramp skulle tränas med en fot i taget. Blev lite uppvärmning med 3 x 30 sek intervaller på 400+ watt och sedan ett block med teknikträning en fot i taget för att träna rundtramp. Därefter blev det tre intervaller runt tröskel eller strax över, första med normal kadens och de två efterföljande på runt 50-55 i kadens. Avslutade passet med 5 korta intervaller med hög kadens (100+).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.