TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK-Crossen

Börjar bli lite smått grusig i ögonen efter helgen, tidig morgon imorse då det var dags att banda banan inför SMACK-Crossen – finalen i CX-cupen.

Strålande solsken och plusgrader, dock blåste det en hel del vilket gjorde det svårt att dra banden. Band som gick av, pinnar som lossna och staket som blåste omkull. Men allt ordna sig och banan blev klar innan start 🙂 Sedan flöt det på bra med starter och tävlande.

Några av bilderna jag passade på att ta medan jag gick runt och höll koll på att banan var i skick. Resten finns på https://www.facebook.com/media/set/?set=a.610921782298722.1073741840.143222165735355&type=1

Även hunnit med min egen träning, blev ett pass på gymmet. Är i en övergångsperiod på gymmet där det är dags för lite tyngre vikter och lite färre reps. Körde alla övningarna 4 set och 12 reps med fokus på ben, rygg och bål. Några pass till med detta innan det är dags att ta i ordentligt några gånger innan man går över mer på underhåll av styrkan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.