TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lite intervaller på trainer

Hade väl egentligen planerat att gå till gymmet idag, men kom hem en halvtimme senare än vanligt och kallt och regnigt väder. Lockade helt enkelt inte till att traska ner till gymmet. Nya tag på den fronten imorgon, idag blev det istället lite intervaller på trainer.

Blev 5 x 5 minuter på FTP med 5 minuters vila och sedan 10 minuter på ~80% FTP.

Har känt mig lite förkyld i början av veckan nu har det dock känts bättre, träningsplanen säger att jag ska köra test (2 x 20 min) denna vecka. Tror dock jag kommer att avvika från det på grund av att jag inte känt mig helt 100% hela vecka, helgen och senaste veckorna har nog tagit en del på krafterna.

Kommer nog istället köra på med träningen som vanligt istället för att försöka köra max på ett test, det kommer fler tillfällen för det. Från och med nästa vecka är ju dags att öka träningsmängden lite, hoppas få tid till detta med lite längre pass på helger.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.