TKH

Bloggen om min träning

Träning

Backintervaller med stavar & Kesoplättar

Dagens träning blev rask promenad med lite joggande varvat med backintervaller med stavar. Blev 8 st korta intensiva intervaller med lite vila emellan och högt tempo samt 4 st långa intervaller i lägre tempo och längre vila emellan.

Kändes lite smått segt i både armar och ben, troligen gårdagens pass på gymmet. Är ju i en period i styrketräningen där kroppen vänjs vid lite högre belastning. Innebär att övningarna körs med lite tyngre vikter och 4 set om 12 reps. Kör första setet med lite lägre vikt för att sedan köra tre följande med något tyngre vikter. Imorgon väntar ett nytt sådant pass. Ska kanske köra ett lättare uthållighetspass också, får väl se på vilket träningshumör man är och vad annat det finns att göra.

Första helgen på länge där det inte finns en massa planerat, känner att jag kommer ikapp lite 🙂 Hunnit med att försöka justera växlarna på nya racern också under dagen, inte helt nöjd än. Svårt att få till det riktigt bra…

 
Ägg, keso & fiber husk, stekta på svag värme och serverade med jordgubbar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.