TKH

Bloggen om min träning

Träning

3 ½ timme distans på mtb

Tror jag skjuter upp dagens gympass till imorgon istället, 3 ½ timme distans på mtb får räcka som träning idag.

Började dagen med att sova ut, gick upp strax innan 9 först. Första helgen på länge utan några egentliga måsten (eller ja nästan helt utan i alla fall, helgens enda måste klarades av igår). Lagade till en frukost med lite variation – stekta ägg, stekt rökt skinka, sallad med tomater och paprika samt yoghurt. Avrundades med en kopp kaffe och en liten bit mjuk pepparkaka.

Tur att man åt en stabil frukost för beslöt mig efter den att det var dags att cykla ute lite, fint väder ju med strålande solsken. Såg på Facebook att några skulle mötas upp med mtb vid Rosersberg, kom själv i väg sent och fick gena på asfalt och trampa på lite hårdare för att vara säker på att hinna.

Fick en bra intervall med snittpuls strax över 150 och knappa 20 minuter till samlingsplatsen, väl där visade det sig att jag var i gid tid och fick vänta ett tag med Tobias som också var där. Vi blev iaf 5 stycken som rullade vidare därifrån mot Ängsjö längs mes asfalt, grus och stig. Märks att jag inte kör speciellt mycket stig, kände som sniglarna var snabbare än jag 😉

Vid Ängsjö fortsatte jag och Tobias medan de andra stannade för att fika, blev en extra runda på Järvafältet innan det var dags att försöka hitta hem igen.

Knappt 7 mil senare och 3 ½ timmar så var man hemma igen, ett bra distanspass och skönt att cykla ute igen (var någon vecka sedan) även om det är lite kyligt. Men man får klä sig efter det. Inget energi-intag under själva passet, enbart vätska med lite mineraler, kändes bra kanske att energinivåerna var lite låga efter 3 timmar och att man inte hade samma tryck i benen men kan pckså ha varit kylan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.