TKH

Bloggen om min träning

Träning

7 år sen sist…

Ja sju år sen är det, slutet av 2006, sedan jag höll min sista föreläsning på KTH innan jag slutade som lärare och gick över i privata sektorn.

Idag var det dags igen för att hålla en föreläsning, i ett tämligen okänt ämne för min del, träningsupplägg och träningsmål. Visst har ju läst någon bok, gått en tränarutbildning och försöker följa en träningsfilosofi själv. Gör ju mig inte direkt till någon expert 😉 Dock så var det ju inte syftet heller att försöka vara någon expert i området, utan snarare inspirera och väcka tankar inom klubben och se vad det finns för intresse för träning.

Det är ju nu under utanför säsongen som vi har möjlighet att utveckla och se vad vi kan göra inför nästa säsong.

Själva föreläsningen då, ja lite nervöst i början då ämnet var lite obekant men efter ett tag så kändes det bättre – kunde ju dock inte hålla tiden riktigt… Hade tänkt prata runt 40 minuter om den träningsfilosofi jag försöker följa och använda mig själv som exempel, men det blev nog runt en timme istället. Blev lite kort med tid för diskussioner efteråt, men lite hanns med iaf. Kul med den uppslutningen som det blev, runt 30 personer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.