TKH

Bloggen om min träning

Träning

Löpning igår, gym idag

Veckans träning flyter på igen, igår blev det ett löp-pass. Började med att jogga 4 kilometer i lugnt tempo upp till mötesplatsen för att möta upp ett par klubbkompisar och sedan springa 2 varv på elljusspår i något snabbare fart. Därefter vart det någon kilometer hem, klockan stannade på 12 kilometer när jag var hemma igen.

Idag var det dags att ta sig till gymmet istället och dags att max styrkan, iaf i benen. Blev en timme med ganska få övningar. Benövningarna körde jag 5 set om 6 reps och tyngre vikter än tidigare, övriga övningar för rygg och överkropp blev 4 set om 12 reps med måttliga vikter. Ett till sådant pass väntar senare i veckan men innan dess ska lite andra pass klämmas in.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.