TKH

Bloggen om min träning

Träning

Avrundat träningsveckan med styrketräning

Har avrundat en bra träningsvecka med en timme på gymmet och styrketräning för framförallt ben men även en del rygg och bål.

Har blivit drygt en timme mer träning denna vecka än vad som var planerat, men kombinationen av pass har varit bra ändå – två bra styrketräningspass, alternativ träning i form av löpning och stavgång, ett längre distanspass samt ett pass på trainern på stadig puls.

Nu väntar två veckor där volymen ska ökas något, kommer säkert bli lite utmanande att få ihop timmarna då det brukar vara en dal annat som dyker upp så här när julen närmar sig också. Dock med lite längre pass på helgerna så ska det väl ordna sig. Sedan efter det väntar en vilovecka med endast 5 ½ timme träning, innan det är dags att börja md nästa träningsblock.

Igår blev det lite extra träning också som inte bokfördes, simmade för första gången på jag vet inte hur länge sen sist. Blev ett par längder i bassängen samt bastu på det. Igår var det nämligen årsavslutning med SMACK. Började som sagt på Sigtuna Fritidscenter med bad och efter det blev det middag på Hotell Kristina. En trevlig kväll.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.