TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ett bra löppass

Sjunde dagen på raken med träning, en dag till sen är det dags för vila. Idag blev det som rubriken säger ett löppass.

Började med att jogga lugnt 4 km till mötesplatsen i Valsta samt möta upp några från klubben för ett par var på 2,5 km elljusspåret. Vi började med ett lugnt gemensamt uppvärmningsvarv, därefter blev det jaktstart med omvänd ordning. Då jag inte sprungit där på tid tidigare startade jag först med en annan klubbkompis, alltid svårt att lägg sig på ett lämpligt tempo som man tror sig kunna hålla varvet ut. Lyckades dock rätt bra, blev dock omsprungen efter drygt halva varvet men lyckades sedan hålla undan med nöd och näppe för resten. Sista uppförsbackarna på varvet var tunga men annars flöt det på ganska bra. Löpning är ju inte riktigt min grej men 11 min 30 sek slutade varvet.

Därefter var det bara ett jogga hem också medan de andra tog ett till lugnt varv, runt 3 km hem i lugnt tempo. Hela rundan blev på 12,5 km på knappt 1h 13 min.

Nu är det bara att ladda om, imorgon är tanken att köra styrketräning igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.