TKH

Bloggen om min träning

Träning

Salomon Snowcross CS – Lagom till snöstormen

Då var den här den första snön och stormen, blåser och snöar, perfekt för att testa de nya skorna jag hämtade ut på posten idag – ett par Salomon Snowcross CS. Ett par lätta vinterlöparskor komplett med dubbar och damask.

Sattas på prov direkt i snöovädret, i och för sig inte mer än 5-6 cm snö kanske och lite slaskigt på sina ställen men även några isfläckar under snön. Generellt mycket bra grepp i skorna kändes tryggt att jogga genom snön. Även varma i kombination med en merinoull strumpa och torra, som sagt lite slaskigt på sina ställen men skorna höll det utanför.

Mina känsliga fötter tog en så där 45 minuter innan de började vänja sig vid dem, kommer väl ta lite mer än så innan de är helt vana. Dock så kändes skorna bra så inga problem där, fötterna behöver bara lite tid att vänja sig.

 Blev en runda på drygt 1h 10min – en blandning av joggande, rask promenad och backintervaller med stavar.

 
Salomon Snowcross CS

 
Kunde hämta ett annat paket på posten också som innehöll ett enkelt riktställ…

 
…och en del Oatsnack’s

 
Fick ha elljusspåren för mig själv idag

 
Perfekt väder att testa skorna i

 
Intervallbacken 🙂

 
Promenera lugnt nedför backen

 
Jogga/springa med släpande ben uppför backen, en lite röd lampa i nacken så man syns i mörkret

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.