TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lördagsrelax

Lördag då förtjänar man att ta det lite lugnt, för min del innebar det en film – Iron Man 3. Gjorde iordning dryck och tog fram en påse juleskum med knäcksmack. Sedan var det bara att slå sig ner på trainern och börja trampa, samt slå på filmen då som streamades via Viaplay.

2 timmar relax på trainern och filmtittande, blev låga effekter och lugn träning. Typ som ett lugnt distanspass. Hoppade ju cykling ute idag, var istället ute och försökte leta lite julklappar – blev ett stort misslyckande allt som köptes blev till mig själv… Ska väl inte klaga i och för sig 😉

Efter filmen blev det faktiskt lite riktig relax också lite bastu. Nu är det bara att ladda om inför morgonens avslutande träning för veckan – 2 timmar och 5 minuter för att få ihop veckans timmar. Ett pass på gymmet och något till, kanske ett till pass på trainer eller kanske stavgång.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.