TKH

Bloggen om min träning

Träning

Wake up call: 4 x 4 en lördagmorgon

Ska ju egentligen inte syssla med intensiv träning enligt planen men körde i alla fall ett 4 x 4 pass nu på morgonen. Det märks att man inte kört så intensivt på sistone, kanske ska ta och slänga in ett kortare inslag av intensiv träning i mina pass ibland nu på vintern i alla fall… Får fundera lite på det är ju dags att reflektera och utvärdera om någon vecka samt att detaljplanera våren.

Som sagt ett tag man körde intensivt, borde ha testat köra fyror nån gång på sensommaren när formen kändes som bäst. Nu på sistone har den ju känts lite i vinterdvala 😉 Inte så att det har känts som man är helt ur form, bara att man inte känt att man är på topp heller. I och för sig är det ju långt kvar till jag ska nå första toppen i början av maj 😉

Dagens pass med 4 x 4 min då:

  • Intervall 1: 308 Watt
  • Intervall 2: 307 Watt
  • Intervall 3: 302 Watt
  • Intervall 4: 298 Watt

Orkade inte riktigt hålla ihop sista intervallen idag men tror jag i snitt slår dem fyror som jag körde i slutet av förra vintern med nöd och näppe. Så man ligger i alla fall i samma nivå som man slutade i våras är ju i alla fall en början det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.