TKH

Bloggen om min träning

Träning

Dags att ta igen lite förlorad tid: 4h träning

Veckan med mest volym i träningen under Base 1 perioden och även den veckan som fått flest ”vilodagar” på länge då det vart lite andra aktiviteter. 3 dagar under veckan utan träning gör att det blir mycket träning nu under helgen för att få ihop veckans 10 ½ timme träning.

Började dagen med ett 2 ½ timmars pass på MTB i lätt snöfall, kändes lite småtungt till en början innan kroppen vaknade till liv. Kanske inte så konstigt med två julbord i bagaget och att jag var hemma runt halv ett i natt. Startade lite senare idag dock då jag sov ut till nästan 9.

Dagens andra pass blev 1 ½ timme trainer efter att ha vilat ett tag och varit iväg till affären för att fylla skafferiet och kylskåpet. Även detta pass kändes lite trögt till en början, pulsen lite högre än man kanske skulle vilja. Kanske värmen som påverkar en lite. Måste ta tag i och rikta fläktarna mer uppåt, just nu fläktar det mest om benen – not good enough 🙁

Avslutning på veckans träning planeras till ett pass på MTB om vädret är någorlunda bra och sedan ett pass på gymmet. Blir ett pass mindre på gymmet än planerat.

Nästa vecka är det som sagt dags för vilovecka med endast 5 ½ timme träning nästan en halvering i jämförelse mot denna. Funderar på att köra den träning som ska köras nästa vecka på 3 dagar så blir det 4 över till vila. 2 pass på gymmet och ett distanspass, väder och vind kommer få spela in lite.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.