TKH

Bloggen om min träning

Träning

MTB-pass

Trist väder idag, solen sken ett litet tag på morgonen men sedan tog molnen över. Blöt och tråkigt på vägarna men blev trots detta ett MTB-pass idag, lite drygt 2 timmar. Kom lagom hem tills det började regna lite också.

Möte upp ett gäng från SMACK vid Rosersberg slott och körde ett tag med dem kring Rosersbergs/Steninge trakten, vände hemåt när de skulle fortsätta mot Järvafältet. Två timmar fick räcka för min del, ska ju orka med ett till pass senare idag – en timme på gymmet är det tänkt.

Lite lurigt ute på skogsvägarna ena stunden riktigt tung kört i geggan och i andra is på vägen.

 
Lånar en bild från Anna-Carin. Jag ”kämpar” uppför backen i väntan på de andra

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.