TKH

Bloggen om min träning

Träning

Dags att börja väcka kroppen igen

Vilovecka denna vecka som sagt, har börjat med 3 dagar utan träning så nu var det dags att väcka kroppen igen. Vilan har vart välbehövlig, vart ju en ganska lång period med träning i och med prep fasen och sedan Base 1 blocket.

Första passet så här efter vilan vart ett litet test, 45 minuter som bestod av 10 minuter uppvärmning och sedan 30 minuter på jämn puls så fick effekten bli vad den blev. Till slut 5 minuter nedvarvning.

Resten av veckan ska det också bli lite mer träning, något pass på gymmet – de sista för att maxa styrkan sen ska den underhållas. Nästa vecka väntar sedan nästa Base block och snart är det ju även nytt år, då börjar det verkligen bli dags att tänka på formen 😉
Det är ju då målen i träningsplanen ska uppfyllas, gäller att prestera då 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.