TKH

Bloggen om min träning

Träning

3 x 5 x 1 min @ 330-350 Watt

Morgonpasset blev lite VO2Max inspirerat 3 set om 5 intervaller på en minut med en minut vila emellan intervallerna. Ska ju egentligen enligt plan köra lågintensiv träning, men känns som jag behöver få något lite mer intensivt pass också.

Tror jag kommer lägga in ett sådant pass i veckan framöver, fokus fortfarande på uthålligheten men skadar nog inte att få flåsa lite ibland också. Dagens pass visade ju att man inte gjort det på ett tag. I och för sig gick det bra på dem belastningar jag körde men helt nöjd blir man väl aldrig 😉

Typiskt nog så råkade jag även riva ner en av min tavelhyllor för cyklarna när jag klev av cykeln, sparkade visst ner den 🙁

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.