TKH

Bloggen om min träning

Träning

God Jul & snöade lite

Julafton igen då, ett år till som passerat. Ett tunt lager snö på marken lyser upp det annars grå vädret.

Även om det är jul så får man ju inte glömma bort att träna 🙂 Planen säger 8 ½ timme träning för denna vecka, så för att få ihop de timmarna utan att alla hamnar i helgen så gäller det att ta sig i kragen under julhelgen.

Körde ett kortare pass på trainern igår hade tänkt ett pass med lite blandade intervaller hög kadens, tröskelintervaller, en trappa och några högintensiva spurter. Kom väl så pass långt att jag körde de flesta intervallerna med hög kadens men sen efter det blev det ett återhämtningspass… Kändes alldeles för trögt i kroppen igår för något annat.

Men men lite återhämtning och så nya tag… Nu blir det i alla fall några dagar utan cykel.

 
2013-12-24
 
 
2012-12-24
 
 
2010-12-27

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.