TKH

Bloggen om min träning

Träning

Julklappen som uteblev

Vart ingen ny cykel till mig från mig själv i julklapp, men kanske blir det i födelsedagspresent om någon månad istället 🙂 Får se hur det känns formmässigt om någon månad om man ska satsa på en tempohoj också.

Funderat lite på en Rose Aeroflyer 3100, mellan modellen ur serien med Ultegra Di2.

 

 Alternativt en Focus Izalco Chrono Max 2.0, även den med Ultegra Di2.
 
 
 
I och för sig köpte jag mig själv en tidig julklapp för någon vecka sedan, 2 par skidor och 2 par pjäxor. Ett par pjäxor gav jag bort och ett par gamla skidor.
 
4 par skidor bör räcka för mig 🙂 Finskidor för klassiskt och skate i form av mina Madshus Nanosonic. Sedan de nyinköpta blir min Stockholmsskidor eller ”fulskidor” – Rossignol Zymax ett par för klassiskt och ett par för skate.
 
Dock så ser det ju mest ut som om man skulle behöva skaffa sig ett par rullskidor om man vill åka något denna vinter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.