TKH

Bloggen om min träning

Träning

Årets sista pass på gymmet

Idag var det dags att bege sig till gymmet igen, i och med att det är en ny period i träningsplanen har det blivit dags att även ändra gymrutinen. Övningarna är i stort sett de samma, varierar lite från gång till gång på en del av dem. Däremot är ju fokus lite annorlunda nu, dags att försöka bibehålla styrkan.

Detta kommer innebära ett styrkepass i veckan där övningarna körs 4 set om 10-12 reps. Fortsatt så kommer det vara fokus på ben, rygg och bål, samt resten av kroppen hänger med 😉 Detta pass blir väl även årets sista på gymmet.

Blev en timme på gymmet, sedan raka vägen hem till trainern och ett återhämtningspass på 45 min. Inte många watt att tala om men det var ju inte meningen med passet heller. Växlade ner framklingan till den lilla klingan för att denna gång kunna hålla uppe kadens. Blev nog till stor del i alla fall +90 i kadens idag 🙂

Imorgon vankas ett distanspass på mtb.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.