TKH

Bloggen om min träning

Träning

3 timmar distans på MTB

Mycket bra väder för distanspass idag – solsken och någon plusgrad. Trots att det varit plusgrader låg lite is på sina ställen på vägarna, så dubbarna tyngde inte bara ner idag.

Ok känsla i kroppen även om benen kanske inte kändes lika pigga som här om dagen, men de orkade trampa på bra. Kanske lite högt i pulsen i förhållande till ansträngningsnivån, inte jätte hög puls dock men kändes som den kunde lika gärna vart ett par slag lägre. Eller så kanske det bara var lite tyngre med dubbdäck och sugande lera/grus. Resten av kroppen fegade (eller hjärnan kanske) så fort det blev lite rötter/sten eller lera. Stig är helt enkelt inte min grej när jag kör så sällan men det har jag ju kommit fram till förr också 😉

7 stycken var vi ute idag på rundan, trevligt med sällskap, vek av vid Bollstanäs och trampade hemåt medan de andra fortsatte. Rätt ok kläd idag, kanske lite för varm om överkroppen och lite kall om händerna. Bytte dock till torra handskar på vägen hem och vart bättre. Inte bra att ha för täta handskar då det blir blöta inifrån istället. Ingen fika för min del idag, passade dock på att äta en halv energikaka medan de andra var ute och körde en kort stig.

3 timmar senare var man i alla fall hemma och därmed fått ihop cirka 9 ½ timme träning denna vecka, 1 timme mer än enligt plan. Imorgon blir nog en vilodag alternativt något lätt träningspass, känslan får avgöra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.