TKH

Bloggen om min träning

Träning

Knåpar ihop träningspass

Bra känsla i kroppen idag men har trots det tagit en vilodag, kroppen behöver ju återhämta sig och få en chans att bygga upp sig också. Har passat på att fixa lite hemma istället i form av att fylla kylskåpet med mat och tvättat lite, samt slappat en del och kollat på en del serier.

Har även suttit och knåpat ihop lite träningspass i trainerroad, testa lite nya pass helt enkelt som förhoppningsvis ska hjälpa mig att uppnå mina mål – tempodistanserna under vissa tider.

Tempo with anaerobic intervals
Den här kommer nog bli riktigt jobbig, efter uppvärmningen är det dags för en 45 minuters tempo intervall på varierad effekt mellan 75 % och 94 % av FTP. Sedan en kort vila och därefter 3 x 2 minuters anaeroba intervaller med 3 minuters vila på minst 80 % av FTP.

Endurance – Cadence drills
Den här tror jag kommer bli nyttig för min del, uthållighetspass med fokus på kadens. många intervaller med hög kadens mellan 95 och 105. Behöver få upp farten i benen 😉

Samt ska även börja med lite backpass på trainer igen, dags att bygga kraft i benen 🙂 Angels till exempel som finns i trainerroad är ju ett utmärkt sådant pass.

Imorgon är det dags att köra årets sista träningspass, har inte riktigt bestämt mig än för vad det blir för träning. Kanske till och med dubbla pass, vem vet.

Snubblade över ett till alternativ idag, även den med Ultegra Di2. Dock första generationens med 2 x 10, iofs passar det ju mig bättre då jag har 2 x 10 även på linje så då skulle man kunna dela på hjul kanske.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.