TKH

Bloggen om min träning

Träning

Årets sista MTB-pass

Blir inga bilder idag då jag glömde kameran hemma, en karta och en graf får duga istället. Planen för min del idag var 2 timmar lugn mtb-cykling – dvs ett kort distanspass. Lyckades rätt bra med det.

Började med att cykla mot Steninge och vidare mot Rosersberg förbi skjutbanan och sedan mot Holmboda. Möte upp grabbarna från Väsby, med Tobias i spetsen, som kör hårt så här vintertid – distanspass varje dag typ. Dem kommer vara vassa när väl landsvägssäsongen drar igång, får nog träna lite på trainer i smyg eller nåt 😉

Cyklade ett tag med dem tills vi kom till vägen som går mot Runsa där jag vek av mot just Runsa för att ta mig hemåt via Rosersberg och Steninge.

Hemma igen 2 timmar och 10 minuter senare så ganska nära de planerade 2 timmarna. Lite blandad känsla idag, gick lite tungt ibland men det var nog bara det sugande gruset/gyttjan och vissa stunder kändes benen riktigt bra. Tog nog dem ett tag att vakna till efter gårdagens vila.

Klädvalet fungerade ganska bra idag, lite varmt om överkroppen till en början dock sen på vägen hem, när jag bitvis tog det riktigt lugnt, så kändes det lite kyligt istället. Tog i för lite helt enkelt 😉 Dock var det ju meningen att vara ett lugnt pass 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.