TKH

Bloggen om min träning

Träning

3 timmar idag

3 timmar träning idag fördelat på två pass – började med en timme styrketräning på Sats och nu sent på eftermiddagen/kvällen blev det två timmar pannbensträning på trainer.

Styrketräningspasset idag kändes bra, 4 set om 10 reps på övningarna med inte allt för tunga vikter men inte för lätta heller. Syftet med styrketräningspassen nu är att bibehålla och underhålla styrkan.

Dagens pannbensträning bestod av ett två timmar långt uthållighetspass på inte allt för höga effekter förutom på de tre styrkeintervallerna som låg i början. Där fick man ta i lite, hade lite för låg belastning på de två första för att få bra tryck. Sista gick lite bättre 717 watt under 10 sekunder.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.