TKH

Bloggen om min träning

Träning

30 på, 30 av

Körde lite korta VO2Max intervaller idag för att låta flåset jobba lite, samt benen också för den delen. Ett snabbt tidseffektivt pass på 45 minuter, lite uppvärmning först och sedan tre set om fem 30 sekunders intervaller med 30 sekunders vila emellan.

Lite smått tröga ben till en början och jag vet inte om de blev så  mycket bättre under passet heller, dock levererade de ju i alla fall det som krävdes av passet. Sista intervallen klämde jag på med trötta ben – 530 watt under 30 sekunder. Övriga 30 sekunders intervaller pendlade mellan 310 och 369 watt i snitt på 30 sekunder.

Nu blir det vila över dagen, ikväll tänkte jag köra ett till pass, ett lugnt sådant dock – volym istället för intensitet denna gång. Sedan imorgon kommer det bli en vilodag, lite ovanligt att en lördag blir vila. Men är man ledig hinner man ju träna – 8 timmar och 35 minuter hittills denna vecka, planen säger 10 timmar denna vecka.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.