TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lättare än väntat

Dagens andra pass på trainer, händer inte varje dag att man kör två pass på den men ibland händer det. Motivationen innan passet var inte speciellt hög, kändes segt och drog ut en del på starten. Men en plan är en plan, hade ju redan i förväg bestämt mig att köra korta intervaller på morgonen och långa på kvällen.

Uppvärmning och sedan följdes den upp med 3 intervaller om 10 minuter. Hade i förväg trott att jag skulle få gräva djupt bakom pannbenet för att hålla benen i arbete under de långa intervallerna. Men det gick lättare än jag trott. Inga jätte höga effekter då intervallerna blev i snitt 227, 230 respektive 236 watt. Men har ju nu totalt lite drygt 10 timmar träning på fyra dagar, varav 9 timmar är på cykel eller trainer, trodde baserat på det att benen skulle vara tröttare. Har väl helt enkelt inte kört tillräckligt hårt 😉

Nu blir det dock lite vila innan nästa pass, vars syfte kommer att vara att väcka kroppen. Nästa vecka blir tuffare igen att få ihop timmarna när det är dags att återvända till jobb igen. Samt nästa vecka är det 11 timmar träning som är målet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.