TKH

Bloggen om min träning

Träning

Bra känsla idag – 3 x 15 min

Man har ju inte en bra känsla varje dag som man tränar, vissa dagar känns det tungt och slitsamt – idag var inte en sådan dag. Idag hade jag en bra känsla i kroppen och benen fick vevpartiet att snurra runt 🙂

Gjorde en sista minuten ändring i dagens träningspass, hade först tänkt att köra backintervaller på trainern men kom på bättre tankar och körde ett pass med 3st 15 minuters intervaller.

Justerade passet lite så att intervallerna hamnade på runt 235 watt som mål, men resultatet vart ett annat i slutet. De sluttade i snitt på:

  • 248 watt
  • 246 watt
  • 249 watt

 Pulsen höll sig bra och klättrade sakta uppåt under intervallen men kom aldrig upp till 160 under intervallerna, samt andningen fungerade bra. Fler såna här pass med samma känsla, så kanske man börjar se framsteg 😉

Skillnaden idag gentemot passen under de senaste veckorna var att jag höll kadensen över 80, har ju en tendens att trampa med låg kadens på trainer men idag var den lite högre. Det kändes bra, måste bara pränta in det i hjärnan att säga åt benen att röra sig snabbare…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.