TKH

Bloggen om min träning

Träning

4 x 12 minuter idag

Nytt trainer-pass idag 90 minuter totalt där utmaningen bestod av 4 stycken 12 minuters intervaller. Kanske att vilan mellan intervallerna var lite onödigt lång faktiskt. Fortsatt bra känsla i kroppen på de effekter jag körde, känns som någon mental spärr eller liknande har släppt efter testdagen tidigare i veckan. Eller så är det bara att träningen börjar ge resultatet, men mest troligen är det väl en kombination av båda. Känns lite som att jag inte vågade träna ordentligt tidigare, att jag inte tog i tillräckligt 😉

 12 minuters intervallerna idag landade på följande snittwatt idag under kontrollerad puls och andning:

  • 232 watt
  • 239 watt
  • 244 watt
  • 242 watt

Hälften av veckan träning är nu genomförd, 5 ½ timme återstår för helgen för att få ihop 11 timmar innan det är dags för en vilovecka igen. Får se hur jag lägger upp de kvarstående timmarna, beror lite på hur vädret blir. En timme på gymmet ska jag i alla fall klämma in har jag tänkt, men planer kan ju ändras…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.