TKH

Bloggen om min träning

Träning

Trainer & Promenad

Började förmiddagen med ännu ett trainer-pass, 90 minuter med bland annat 3 x 10 minuter intervaller och 6 x 1 minuts intervaller. Fortsatt bra känsla i kroppen men man börjar ju känna av lite trötthet i benen, men bara att bita ihop 😉

10 minuters intervallerna landade på runt 230 watt vardera medan 1 minuts intervallerna hamnade på runt 240 watt fast med något högre kadens istället.

Efter lunch blev det lite slappande och återhämtning, resulterade i att jag nästan somnade på soffan ett tag. Fram mot kvällen tog jag mig själv i kragen för dagens andra pass – som blev en rask promenad på runt 8 km. Lite utav ett återhämtningspass för att orka med morgondagen också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.