TKH

Bloggen om min träning

Träning

Skidpremiär

Efter att ha kikat lite på skidspår.se under morgonen beslöt jag mig för att ändra planerna för skidpremiären, hade tänkt åka till Jarlabanke i Täby kyrkby men åkte ut till Bro Bålsta Golfklubb istället.

Blev drygt en mil klassiskt till att börja med, ok spår med tanke på snötillgången. Tråkigt dock att det endast var en 700 meters slinga men det fanns i alla fall fyra spår så det kändes aldrig trångt även om det fylldes på med en del folk.

Hade rätt bra glid på skidorna, var lite värre med fästet men det funkade. Lite tröga ben idag dock, gårdagens träning kändes lite i dem. Då det var premiär för året så tog jag någon liten paus efter ett par varv ute på slingan.

Efter det klassiska blev det lite skate, det skulle finnas en längre slinga som var pistad men där det inte var några spår dragna. Jo visst fanns det någon slinga men det var lite väl tunt med snö så genomslagen var ganska många. Samt när det var så tunt med snö så var det ganska ojämnt också.

Fick i alla fall ha spåret för mig själv och fick ihop lite drygt 6 km skate, i riktigt lugnt tempo.

Snöade lite under passen men det skulle nog behövas en decimeter till för att få till bättre förhållanden att åka på.

 

2 Kommentarer

  1. Se där! Härligt hörrödu:-) hoppas den snö ni har får ligga kvar!

  2. Ja, hoppas den får va kvar ett tag till gärna lite tillskott också. Kul i alla fall att komma ut en liten sväng även om det känns de ovana skidbenen idag 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.