TKH

Bloggen om min träning

Träning

Länge sen sist…

…jag kände av träningsvärk men sen gårdagens skidåkning har benen vart lite som stela stolpar.

Det började kanske till och med lite i lördags efter löpningen och sen byggdes det på efter skidåkningen – ett tecken på att man tränat 😉

Inte värre än att jag kunde köra ett 90 minuters pass på trainern idag, lite jobbigt att kliva på och av cykeln när rörligheten inte är den bästa. Dock inget hinder under själva passet, där var det mest pannbenet som fick kämpa som vanligt. Blir ju lått tråkigt med de lite längre trainer passen men de är ju effektiva. Samt den här veckan är ju starten på ett tre veckors block med volym och lite mer intensitet.

Förra veckan med viloveckan så blev det faktiskt lite mindre träning än tänkt, 45 minuter än planerat. Blev ju lite justeringar i planeringen och sen efter skidåkningen så tog kraften slut. Men den här veckan är det bara köra på med nya krafter, 7 ½ timme träning kvar efter dagens pass som var ett uthållighetspass.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.