TKH

Bloggen om min träning

Träning

Börjar känna mig funktionsduglig igen…

Återhämtningen från helgen går trögt men nu börjar man i alla fall känna sig funktionsduglig igen – kunde genomföra ett 90 minuters pass (samma som i måndags).

Imorgon borde man vara återställd igen, hoppas jag, så man kan köra lite hårdare än bara uthållighetsträning.

Effektmässigt så låg träningen idag i zon 3 (=tempo, med den estimerade FTP jag har i trainerroad). Medan pulsmässigt, om man ser på snittpulsen, så låg den i zon 2 (aerobic). Vill ju köra något pass med intervaller i pulszon 4 (subthreshold) och eventuellt 5a (superthreshold). Snart så hoppas jag 🙂 Fast det kommer ju bli svettigt med dem passen…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.