TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lite skidåkning

Testade spår i när området idag, Arlandastad golfbana. Slitna spår med mycket genomslag kan det summeras med, behövs mer snö.

Den korta slingan dock närmast parkeringen var mer behaglig att åka på, endast något genomslag men spåret var grunt och sladdrigt. Gick i alla fall att få lite mer flyt i åkningen, när det inte hög till och bromsade in hela tiden.

Lyckades i alla fall få ihop drygt 12 km så det får man vara nöjd med, imorgon blir det eventuellt testa om det går att köra skate på Waxmyra ängar. Ifall jag kommer iväg lite tidigare än jag gjorde idag vill säga.

Glid och fäste funkade helt okej idag, nu återstår väl bara att rengöra fästzonerna som drog på sig en hel del gräs.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.