TKH

Bloggen om min träning

Träning

Huvudet orkade inte riktigt trycka till benen

Ett till trainer-pass på schemat med intervaller, idag med lite högre effekt men inte så långa. Laddade in ”A Very Dark Place” i trainerroad, ett pass som består av 5st intervaller om runt 4 minuter.

Det är inte riktigt klassiska fyror utan de är med varierad effekt, min plan var dock att köra med någorlunda stadig effekt på dem och lite lägre kadens än vanligt – runt 75.

De fyra första så funkade väl den planen helt okej, huvudet kanske inte var helt laddat och det mentala var kanske inte helt piggt på att trampa riktigt hårt. Men det gick relativt bra att trycka på runt 300 watt.

I den femte intervallen så tog dock viljan slut efter runt två minuter så blev någon minut längre nedvarvning istället. För tillfället tar jag slut ganska snabbt när effekten är lite högre men det ändras förhoppningsvis med tiden framöver 😉 Om någon vecka är det dags att jobba mer med den här typen av intervaller (fast då med högre kadens), än så länge får de funka mer som styrkeintervaller. Fortsatt fokus på de lite längre intervallerna med jämn belastning och malande…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.