TKH

Bloggen om min träning

Träning

Valde fel skidor idag

Mer skidåkning idag längs med Mälarens stränder, vädret ungefär lika lockande som igår – grått och lite regn. Igår var det ju skate-skidor som gällde idag skulle de klassiska skidorna testas på isen.

Visade sig vara fel val… Det mesta av snön hade ju försvunnit i plusgraderna och regnet. Riktigt trögt glid så blev ändå mer skate än klassiskt idag. Tungt med lite längre skidor och inte helt optimalt med kombi-pjäxor, även om de ger stöd så ger de inte lika bra stöd som riktiga skate-pjäxor.

Nåja framåt kom man i alla fall på något sätt och gav väl lite styrketräning för benen. Efter drygt 4,5 km var det dags att vända tillbaka –  regnet tilltog och motvind på det. Dessutom den lilla snö som fanns på isen blev ju mer blaskig så skate-skären började glida mer åt sidan om man tryckte på.

Ser ju inte ut att bli speciellt mycket skidåkning i dessa trakter i år, plusgrader framöver är vad prognosen spår.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.