TKH

Bloggen om min träning

Träning

En bra halvtimme

Igår tog jag det lugnt med träning, blev bara en rask promenad på drygt en timme men man behöver ju de lugna dagarna också.

Idag var planen 30 minuter runt tröskel under passet. Kändes riktigt bra =) Kanske så att träningen ger effekt trots allt, kan det vara så?

Tog det väl lite försiktigt i början för att känna efter hur intervallen utvecklades, som sagt kändes den bra rätt igenom. Pulsen som ökade lite sakta men kom inte upp till mer än runt 160 i slutet av intervallen, benen kändes pigga och hittade en lämplig kadens på strax över 80 som de trivdes bra med.

Halvtimmen följdes upp med 2 x 15 minuter men på lägre effekt för att träna lite uthållighet också. Om en vecka är tanken att öka längden på intervallen till 40 minuter. Hoppas på lika bra känsla då också, sen är det bara att jobba med att höja effekten under intervallen också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.