TKH

Bloggen om min träning

Träning

Snön lyser med sin frånvaro likaså träningen…

Veckan började bra med bra känsla under tisdagens träning men sen dess har det gått utför… Onsdag var planerad vilodag då vi hade styrelsemöte i klubben, men började även känna av lite förkylningstecken. Tränade dock på torsdagen, trainer på måttlig belastning – tog det bara lugnt för att se hur kroppen reagerade.

Torsdagens träning gjorde varken förkylningen värre eller bättre, samma lika status efter det. Dock så bestämde jag mig för att vila igår då jag kände att torsdagens träning inte gav något mer än att få snurra runt benen ett tag. Dock ingen idé att köra hårt när man inte känner sig helt ok, så vilar än så länge idag också.

Så denna vecka är på god väg att bli en vilovecka från träningen, inte som planerat, men det är bara att gilla läget. Förkylningar och sådant kommer och går ju inget man i någon större grad kan förhindra hur mycket förebyggande man försöker vara. Så länge förkylningen inte blir värre tror jag inte heller det gör någon större skada att vara ifrån träningen någon dag (även om planen säger annat).

Passar på att göra lite annat istället som att montera kedja och pedaler på min gamla racer, snickrar lite på ny hemsida för klubben och skriver lite.

 
 
Prototyp stadiet än så länge, målsättning att fräscha upp klubbens hemsida innan säsongen drar igång. Vi får se hur det går 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.