TKH

Bloggen om min träning

Träning

Spinner igång benen igen

Trappar upp träningen lite sakta igen efter att ha varit förkyld, denna vecka ska ju egentligen vara sista veckan i basträningen (förutom viloveckan nästa vecka). Vilket innebär att den egentligen skulle ha varit rät tuff både volym mässigt men även en hel del intensitet.

Så kommer det ju inte bli riktigt, skyndar långsamt tillbaka just nu. 30 min igår på låg belastning och 45 min idag med några kortare intensivare intervaller. Kommer ta denna vecka och nästa vecka för att gneta tillbaka till volym och belastning, därefter är det dags att dra igång första blocket med intensivare träning – säsongen närmar sig med stora steg =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.