TKH

Bloggen om min träning

Träning

Löpning & Trainer

Försöker gneta mig tillbaka till ”normal” träningsvolym och det går väl sådär just ju. Idag blev det i alla fall skapligt med träning med två pass – löpning på förmiddagen och ett kortare trainerpass på eftermiddagen.

Känslan idag var trötthet. Framförallt var det löpningen som tog slut på mig, det var ett tag sedan jag sprang senast och det kändes i benen. Passet blev 4 x 15 minuter löpning, där jag försökte hålla ett lugnt tempo, med 5 minuter promenad mellan varje intervall.
Uthålligheten i musklerna är inte den bästa just nu, eller det känns så i alla fall. Bara att gneta på vidare så man kommer tillbaka.

Dagens andra pass blev 45 minuter trainer med en 30 minuters intervall på så stadig puls som möjligt, med mål att hamna på 147 slag i snitt vilket jag lyckades med. Tråkiga var ju dock att det var ett tapp på 20 watt mot förra gången med samma halvtimme. Nåja pulsen kan ju variera från dag till dag och förutsättningarna var ju inte helt lika – förra gången jag körde passet hade jag ju vilat några dagar innan passet.

Nya tag imorron, behöver återetablera den aeroba basen lite inför den kommande intensiva träningen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.