TKH

Bloggen om min träning

Träning

Sista 10:an började kännas ok

Lite träningsvärk i benen idag efter löpningen igår, men trots detta kändes det som det åter var lite mer tryck i benen. Ingen överdriven skillnad mot igår, men kändes som de började vakna lite till liv i den sista 10 minuters intervallen på dagens trainer-pass.

Motivationen däremot har inte riktigt nåt till samma nivåer som tidigare än, hade väl lite funderingar på att köra två pass idag men trögstartad som man var på morgonen så blev det bara ett pass. Har väl i och för sig inte varit speciellt motiverad att dra igång med träningen tidigt under helgerna på ett tag. Räknar dock att det vänder när det är torra och sopade asfaltsvägar ute så man kan ta ut racern.

Borde nog komma igång med utomhuscyklingen snart, har ju alla möjligheter, jag har nog inte cyklat utomhus än i år om jag minns rätt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.