TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ventilstrul men solen sken i alla fall

Kort distanspass ute idag med cross & dubbdäck. Någon plusgrad och en del blåst ute, första biten på cykelbana var ingen kul – is och slask som låg kvar.

Tog mig ut på vägen så fort jag kunde och där var det bättre, de lite större vägarna var isfria. De lite mindre, framför allt där skuggan låg, hade en del is och slask fortfarande.

Kom till ett sådant parti bakom Arlanda och tänkte jag skulle pysa ut lite luft ur däcken då jag från början körde med rätt högt tryck. Pös ut lite fram, började pysa ut bak också och plötsligt var bakdäcket tomt på luft…

Strul med ventilen, försökte få i lite luft i däcket. Tänkte att det är ju bara knappa milen hem och att man kunde ta det lite lugnt. Kom väl någon kilometer till innan däcket var tomt på luft igen.

Blev till och plocka fram reservslangen och byta, solen sken i alla fall så vart ju bra timing i bytet i alla fall.

Första passet på cykel utomhus för i år om jag inte minns fel… Minns att jag vid något tillfälle klagade på moig själv att jag borde cykla mer utomhus under vintern, inte har det blivit så den här gången heller. Ingen vintercyklist helt enkelt 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.