TKH

Bloggen om min träning

Träning

Onödiga dubbar idag

Distans på crossen idag, något tidigare ute idag än igår. Trampade iväg till Väsby och möte upp resten av gänget där, kul att se så många tar sig ut och cyklar fast vi än är i februari. Bådar gott föör säsongen.

Lite varierade förutsättningar idag med racer och sommardäck, cross med dubbdäck, mtb med dubbdäck och hybrid med dubbdäck. Gjorde det svårt att hålla ihop klungan idag, vi delade upp oss efter ett tag med förhoppningen att alla skulle få mer av turen.

Blev inte heller bara lugnt tempo idag, utan vart lite farthöjningar och därmed pulshöjningar ibland. Kul! Snabbt fika stopp i Knivsta innan vi rullade hemåt igen för att hinna tillbaks till hockeyn.

Själv körde jag som sagt cross idag med dubbdäck, i princip onödigt med dubben idag då det var varmt och ingen is/snö kvar på vägarna där vi körde. Får väl se det positiva i att det rullade lite trögare, mer träning ju =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.