TKH

Bloggen om min träning

Träning

Årets första 10-mila: Med SMACK till koppartälten

Det blev ett distanspass idag, rullade till Väsby för samling – det var några som skulle köra MTB i ”ganska lugnt tempo” en liten höjning från ”lugnt tempo”. Säsongen närmar sig 😉

Då jag har dubbdäck på MTB:n så tog jag crossen istället, var enklare att byta till odubbat på den – bara att skifta hjulpar. Det visade sig funka bra med cross idag, grabbarna tog mesta dels grus/asfalt och de enstaka ”stigar” var snälla – behövde bara ta det lite försiktigt på några ställen.

Det blev ett stort gäng som samlades i Väsby och vi rullade iväg mot Järva-fältet. Efter ett tags rullande och dividerande så beslöts det att vi skulle mot Koppartälten och fika, några vek av tidigare dock då de redan varit ute och rullat en stund innan samlingen.

När vi kom fram till koppartältet var det dock stängt än, så vart en extra sväng i Hagaparken i väntan på att de skulle öppna. En macka och lite dryck fyllde på energidepåerna innan det var dags att rulla hemåt via Järvafältet, Rotebro, Väsby och Rosersberg.

En mycket bra runda vart det, passerade 10 milsgränsen =) Nacke och axlar är inte helt i matchen ännu med dessa lite längre rundor så de känns ju av, men de vänjer sig efter vinterdvalan.

 
Dags att lämna fikastället

 
Rullar iväg från Väsby

 
On the top of the World… En små jobbig backe innan fikat.

 
På väg hem, backspurten var så snabb så bilderna vart suddiga…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.