TKH

Bloggen om min träning

Träning

Starkt huvud men krutet i benen tog slut

Sjätte dagen med träning på raken och krutet i benen sinade… Kanske inte den bästa planeringen av mig att lägga ett pass med korta intervaller i slutet av träningsblocket. Någon gång kanske man lär sig 😉

Första blocket med intervaller gick ok, visst det kändes redan då, så som igår när jag var ute och sprang att kraften inte fanns i benen. Men huvudet lyckades vispa runt benen med godkänt tryck i alla fall.

Det andra blocket gjorde huvudet ett tappert försök att vispa runt benen med lite tryck i alla fall. Men benen orkade inte trycka ner pedalerna ordentligt, så watten sjönk.

Tredje blocket var huvudet starkt nog att fortsätta köra men även klokt nog att anpassa träningen lite för att få någon glädje av den. Istället för att ens försöka nå planerade watt mål, så kördes intervallerna med lite högre kadens istället och effekten fick bli vad den blev. Känns som benen faktiskt vaknade lite till liv av det.

Dock så ordinerar jag mig själv två dagar vila nu, andra aktiviteter som står på schemat.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.