TKH

Bloggen om min träning

Träning

VO2 Max träning 5 x 5 min

Två dagar med möten och därmed två dagar vila från träning. I tisdags var det styrelsemöte med klubben och igår var det förberedande tävlings-/motionsloppmöte.

Vi ska hålla ett möte för att locka fler att tävla och fler att köra motionsloppen ihop om drygt en vecka. En spännande agenda som vi har till mötet sedan är det bara hoppas att det bli bra uppslutning och att en del nappar på att börja tävla.

Mitt egna mål är ju att köra någon tävling i år, har inte satt upp någon tävlingsplan än vi får se vad de andra i klubben tänker. Som vi pratade om igår så är ju tävlandet mer än att bara tävla det är ju även upplevelsen runtomkring.

Jaja, vi får se vad det blir av det hela. Idag var det i alla fall dags att träna lite, räcker ju inte bara att fundera på att tävla 😉 Det blev VO2 Max intervaller idag, 5 x 5 minuter. Kändes rätt bra, förutom att jag trampade alldeles för tungt. Åter igen i tendensen att trampa på alldeles för låg kadens på trainern.. Försökte tänka på det under passet och växla ner och trampa snabbare.. Gick väl så där, dock ett bra pass.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.