TKH

Bloggen om min träning

Träning

Racerpremiär =)

Vet ni vad? Idag var det bara alldeles för bra – tidig mars, strålande solsken, många plusgrader (+10 när jag kom hem) och asfaltsvägar som var rena för årstiden.

Kan det bli mycket bättre för racerpremiär?

Rullade iväg ii god tid mot Väsby och klubbens samlingsplats för lördagsträningar. Fantastiskt att se över 20 st cyklister redan i början av Mars. Det blev ett flertal grupper, själv hakade jag på gruppen som skulle köra långt och någorlunda snabbt.

Tyvärr tappade vi några på vägen på grund av tekniska problem och några som skulle köra lite kortare så vi var 4 tappra cyklister som susade fram genom en bitvis kraftig sid/motvind. Vi hamnade på konditori fågelsången i Uppsala för påfyllning av energi.

Vi var inte dem enda som tog en fika där idag, misstänker att solen och det varma vädret lockade ut de flesta idag.

Hemåt flög det bitvis fram med lite hjälp av vind i ryggen i över 40 km/h. Hela rundan slutade på strax under 11 mil och 29,5 km/h i snitt. Får anses som godkänt för premiärrunda med tanke på att det var en kanske 6-7 km i Uppsala där tempot var nere på strax över 20 km/h.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.