TKH

Bloggen om min träning

Träning

På väg hem från Frankfurt

Väntar på att få stiga ombord flyget hem från Frankfurt, planet kom nyss till sin gate så snart dags att åka hem efter en veckas utbildning i Frankfurt.

En vecka utbildning i Frankfurt och därmed nästan en hel vecka med vila från träning, hunnit med att jogga lite men det var i söndags förra veckan när jag kom hit. Samt i Början av veckan blev det en längre promenad och en kort joggingrunda en morgon innan frukost. Förutom det så har det varit fullt fokus på utbildningen.

Dock så planerade jag ju om träningen innan jag åkt hit, så att detta skulle bli en vilovecka från träning. Nu i helgen räknar jag dock med att återgå till träningen och nästa vecka är det full fart på den igen.

Så pass fullt fokus på utbildningen att jag inte ens har någon bild att bjuda på… Dags att slå igen locket nu och ta sig hem 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.