TKH

Bloggen om min träning

Träning

Strålande sol igen =)

Gårdagens snöfall på morgonen hade bytts till solsken imorse, det mesta av snön försvann redan igår. På några enstaka ställen ligger det kvar lite snö, dock så har ju temperaturen sjunkit med cirka 10 grader sedan förra helgen.

Men jag har ju som sagt spenderat en vecka mestadels inomhus då jag varit i Frankfurt på utbildning, så idag var det dags att låta cykelbenen röra på sig igen. Tyvärr var det dålig uppslutning vid träningen så jag fick endast sällskap av en strålande sol och en ihärdig vind.

Dock så blev det en trevlig runda i alla fall, två timmar i solskenet i lugnt tempo. Tog crossen idag för att vara på säkra sidan men väglaget var bra, endast någon liten isfläck bortom Arlanda annars så var det torr asfalt.

Känslan i kroppen var inte helt på topp men inte dålig heller, men syftet med dagens pass var ju att rulla lugnt så kroppen behövde inte prestera på topp.

2 Kommentarer

  1. Finfina vägar!! Såg väldigt torrt och fint ut, nästan som att sommaren lurar precis runt knuten. Fast det var kanske kallare än vad bilderna och solen ger sken av?!

  2. Någon minus grad när jag vaknade men kvicksilvret i termometern klättrade över till plussidan under rundan. Dock en ihärdig vind som kylde ner lite, men vad gör det när solen skiner =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.