TKH

Bloggen om min träning

Träning

Mot varmare tider

Igår var det snöstorm men prognosen ser väldigt lovande ut framöver, plusgrader och sol. Kan det tänkas att det är våren vi har framför oss?

Förhoppningsvis innebär detta också att det kan bli lite landsväg i helgen, snön vräkte ju ner igår och det låg säkert drygt en decimeter snö på marken. Men tack vare att temperaturen skjutit i höjden under dagen så har en hel del smällt bort redan. Hoppas det sista hinner smälta bort också innan helgen är här.

Idag blev det dock inomhusträning, 3 x 8,5 minuter tröskelträning, skippade spurterna jag hade lagt in i intervallerna. Kände att jag inte hade det krutet i benen. Det har varit lite si och så än så länge att pressa benen hårt i intervallerna och ta i ordentligt för att få upp flåset. Sätter mitt hopp till april för att den biten ska lösa sig 😉

Å andra sidan att sitta och mala på i ett stadigt tempo verkar funka rätt okej och det är ju åt det hållet det kommer vara på tempolopp.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.