TKH

Bloggen om min träning

Träning

Provat nya hjälmen och ekerbrott igen

Provade den nya hjälmen under dagens runda, som jag tyvärr fick avbryta i förtid då jag upptäckte att jag haft ekerbrott. Tog det säkra före det osäkra och vände hemåt istället för att fortsätta i hög fart längre bort.

Tog bort ekern innan jag vände, som tur var ju hjulet så pass rakt att det funkade. Innebar ju att släppa ut all luft och kränga av däcket. Inga problem, snabbt gjort. Dock när jag skulle pumpa i luft så krångla ju pumpen. Det gick bra att pumpa i luften, men när jag skulle skruva loss pumpens slang så följde ju naturligtvis ventilen med också…

Försökte ett par gånger med samma resultat. Till slut fick lösningen bli att låta pumpens slang sitta kvar på ventilen och skruva loss själva pumphuset istället.

Första intrycket av hjälmen då – Bra passform, bra sikt med det stora visiret och hyggligt luftig. Kändes dock lite varmare än min Giro Aeon hjälm.

Imorgon är det nya tag med ett par andra hjul på cykeln…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.