TKH

Bloggen om min träning

Träning

En kaffe i Rimbo

Ett nytt hjulpar på cykeln idag och ekrarna höll ihop 🙂

Gick hemifrån lite tidigare så jag skulle hinna ta ett varv runt kvarteret innan det var dags för samling för dagens träning. Ville känna att allt satt på sin plats och så innan det var dags att ge sig iväg på rundan. Allt funkade och till och med växlarna lirade bättre, justerade dem lite igår.

Vädret för dagen var molnigt, blöta vägar efter regn under natten och en vind som blåste på även idag. Vi blev 3st cyklister från Märsta som möte upp 5st cyklister Väsby, det rullade på så bra i medvinden att vi fick stå och vänta ett tag innan Väsby-cyklisterna dök upp.

Resan till Rimbo blev behaglig med lite vind i ryggen och ett bra flyt i klungan. Det blev även en liten spurt i Rimbo innan fikan, en riktig pulshöjare.

En macka och kaffe på Rimbobiten innan det var dags att rulla iväg tillbaka. Första minuterna efter stopp är alltid de värsta när kroppen inte riktigt är varm, men gick över snabbt. Färden hemåt blev lite kämpigare i motvinden men flöt på relativt bra. Strax efter Lunda var det dags att vinka av majoriteten av gruppen och vika av mot Arlanda. Motvind och slakmota gjorde mos av kroppen att vi två som körde mot Arlanda sedan strax innan Arlanda började växeldra och hjälpas åt i motvinden gjorde ju inte att det blev speciellt mycket lättare heller, även om man kunde ligga på rulle ett tag men även farten ökade ju.

På det fick vi en del regnstänk på oss vid Arlanda och efter Arlanda så började mina krafter för dagen ta slut. Gjorde dock inte så mycket var ju nästan hemma igen 🙂

Ett mycket trevligt och bra träningspass på 8 mil. Känslan i kroppen är hygglig, kan trycka på ganska bra men tar slut lite väl snabbt. Har ju dock inte blivit så mycket distans än så uthålligheten kommer väl. De senaste två veckorna har ju inte vart helt enligt plan. Förra veckan blev ju mer åt vila och denna vecka ovanligt få pass – 4st. Lite utav en segdragen förkylning i kroppen tror jag, som gör att den där toppen saknas än.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.